În amintirea vremurilor bune…

Ei bine și pentru că mă simt așa un pic nostalgică în urma unui video de pe YouTube pe care tocmai ce mi l-a dat prietenul să il vizualizez, simt așa un sentiment de nostalgie după cum spuneam și nu știu… pur și simplu mi-a venit să scriu.
Nu că nu aș fi avut ce, întrucât lucram, oricum, la o altă postare, alte zăpăceli de-ale mele însă, fiind plăcut surprinsă de acest video (deși unii dintre voi cu siguranță nu veți gusta, poate, gluma) nu m-am putut abține ți m-am dus imediat cu gândul la my bitches.

Până a trece mai departe vreau să vă arăt video-ul despre care vorbeam mai devreme. Și anume:

 

Unii dintre voi cu siguranță poate nu veți prinde sarcasmul și de unde acest termen. Mulți poate îl vor găsi ofensator și nu vor întelege însemnătatea din spatele acestei terminologii, dar știu eu că cine trebuie o va face.

Ei bine, mai pe scurt așa, mi-e dor de fostele colege și prietene de la Baldemia Dev (aka fostul loc de muncă). După cum vedeți video-ul de mai sus este unul al cărui subiect este să îi zicem mai… special. Însă pe mine asta m-a dus imediat cu gândul la cafelele noastre și vastele noastre subiecte de discuție care începeau de la copii mici în valize neîncăpătoare și se terminau cu popi, nunți și înmormântări.
Nu stau să explic exact ce și cum căci mi-ar lua mult și iaaaarăși aș fi acuzată de faptul că vorbesc/scriu muuult. Așa că I will keep it short.
Dragile (pentru că da, ăsta e termenul corect, dragii mei!) mele, Oana, Roxi și toate celelalte Andreea, Oana 2, Marcela și Romi, voiam așa doar să vă spun că mi-e tare dor de voi și de fabuloasele noastre dimineți de la Baldemia Mansion unde noi munceam ca niște oameni cinstiți și corecți, deși niște personaje de pe lângă aveau impresia că cine știe ce treburi murdare făceam noi, dom’le, pe-acolo!
Nț, nț, nici să muncești liniștit în ziua de astăzi nu mai poți, că sare lumea dom’le cu presupusu’ una-două (asta ca o mică paranteză referitor la articolul Oanei de ieri).

Na… cam atât. Cine trebuia să înteleagă mesajul, cu singuranță a facut-o până acum, cine nu… ei bine, sper că v-a plăcut sarcasticul și în același timp amuzantul meu video, dacă nu, ghinionul acelei persoane!

Sarcasmul e așa delicios!

Vă pupă Chatte!

Share Button

3 comments

add comment
Oana (4 years ago)

Tu, pufosenie, si mie mi un doooooooooooooooor! :-*

    chatte (4 years ago)

    Oanăăăă când veniți la Cluj? Să mai vorbim așa despre copchii de-aștia în valize? :D
    Miss yooou! Abia aștept să ne vedem, să veniți încoa sau să mai aterizez eu pe la Palmișoara… I mean, Timișoara! :D

chatte (4 years ago)

Cluju’ vă așteaptăăă! Te pup, mommy Rox! ♥

Leave Comment