„Bucuriile” unui blogger…

Nu ştiu cum faceţi voi dar pe mine mă apucă boala urâtă când vine vorba despre asta. Să mă fac mai înţeleasă în primul rând…
Bucuriile despre care vorbeam îşi merită ghilimele de rigoare căci la ceea ce mă refeream eu nu sunt nişte bucurii, mai degrabă nişte tristeţi, hehe. Bine, nu se termină lumea, but damn, they are annoying as hell!

La ce mă refeream? Ei bine, la comentariile SPAM! Doamne, cât le urăsc! How do you handle with them că pe mine mă apucă toți pisicii! Metaforic vorbind, of course.

De când mi-am mutat blogul pe .com, al naibalui să fie de nu m-am umplut de spam. Știi, ca blogger care tocmai ce îți reiei activitatea după o groază de timp, știi că ai de muncit, again, mult și bine să îți ridici blogul și, desigur, ceea ce te face cel mai fericit e când primești feedback… De fiecare dată când te anunță frumușel mailul că ai un nou comentariu, te bucuri ca un copilaș care tocmai a primit jucărioara aia la care visa de mult.

Și intrând tu așa fericit pe blog să iți verifici comentariile în ideea de a răspunde celor care și-au răpit puțin din timpul lor să îți lase și ție acolo două vorbe, iată surpriza: comentariul era de fapt SPAM!

Și te apucă toți dracii de la Scaraoțchi (sau cum se numea, nu mai prea țin minte, deh… de la o vreme) încoa și începi să blestemi.

Like, really… Eu nu o să înțeleg ever. Why spam? Că doar tata mare din vârful dealului o să aprobe sau verifice ce minunăție scrie în comentariile alea. What is the use behind it? Pe lângă eventualele puncte de experiență pe care le câștigi într-ale moderării comentariilor?

Really now, spammers or whoever designed the spam bots… Just…

1280px-276167_Papel-de-Parede-Meme-Get-Out_1600x1200

Really, GTFO!

Or else… prepare to get this:

Hierarchy+of+meme+material+4chan+–+for+people+_56e1387d570023e5481891a1dd95831f

P.S: Post prea puțin important, știu, dar trebuia să îmi vărs și eu frustrarea de blogger inocent ce sunt. :D

Share Button

2 comments

add comment
Odeena (4 years ago)

Daca esti pe WordPress, instaleaza-ti plugin-ul Akismet. Te scapa de spam cat ai zice “peste” :D Eu am inchis comentariile la postarile mai vechi de 14 zile pentru ca ma enerva sa tot vad pingback-uri/comentarii care scapau chiar si prin filtrul de la Akismet, dar daca din 200 scapa 1-2… inseamna totusi ca face o treaba buna!

  chatte (4 years ago)

  Well, eu mi-am luat domeniul de pe godaddy iar platforma e intr-adevar WordPress.
  La mine e chestia ca, vezi tu, mai am si postari mai vechi de 14 zile care sunt vizitate si mai comenteaza lumea la ele, deci cred ca ar fi problematic un pic din punctul asta de vedere.
  However, daca ma scapa, totusi, de majoritatea, sunt multumita!
  O sa il intreb pe Radu sa vad daca merge sa instalez plugin-ul respectiv pentru ca tema mea curenta de WordPress este sa zicem mai… speciala. :D
  Si face fel si fel de figuri. :D
  But thanks for the heads-up, tho’!

Leave Comment