Festival in familie: Caravana Nivea in Cluj-Napoca

Weekendul acesta, după cum bine știm cu toții, Caravana Nivea cu a sa campanie “Festival în familie” a poposit şi la Cluj. Mărturisesc, ce-i drept, că multe informații despre campanie nu aveam și nici prea mult nu m-a interesat.

De ceva vreme încoace, lumea asta a make-up-ului & beauty mi-a fost ceva mai străină, dat fiind că am trecut prin destule schimbări în perioada ultimilor ani și alte întâmplări ale vieții care, m-au înstrăinat după cum ziceam, de această lume. Probabil mulți (sau mai degraba multe :P)  dintre voi ați observat lipsa mea crasă din acest domeniu și, mai ales, de pe blogul inițial. Și că tot suntem aici, profit de ocazie și vă informez despre faptul că, de acum încolo, toate postările legate de make-up & beauty stuff  vor fi postate aici. Da, știu, ăsta deja nu mai e un site/blog dedicat 100% doar acestui domeniu și că mai am și multe alte chestii pe el, dar am ajuns la concluzia că decât să îmi împrăștii lucrurile prin 1000 de zări și să trebuiască de fiecare dată să dau nșpe mii de alte linkuri pentru fiecare chestie pe care o fac, mai bine le strâng pe toate la un loc. M-am lovit de chestia asta până acum și am realizat că mai mult am avut de pierdut decât de câștigat. Așa că, după cum ziceam mai devreme, de acum incolo toate lucrurile despre care vreau să vorbesc și nu numai, vor fi găsite aici. :)

Acum că am lămurit treaba asta, dați-mi voie să trec la the actual matter at hands here. :D Și anume, Caravana Nivea “Festival în familie”.

Caravana Nivea: Festival in Familie (2)

Caravana Nivea: Festival in Familie

După cum spuneam la început, multe informaţii despre campanie nu am avut şi nici nu prea m-a interesat, inițial. Văzusem fugitiv pe Facebook un headline de la cineva, nu îmi amintesc exact de la cine, despre campanie și la momentul respectiv, tot ce-a trecut prin capul meu a fost un “meh…“. Asta, până când a venit weekendul și m-am luat draguț cu Radu (za soulmate) de mânuță și-am ieșit prin oraș. Targetul inițial a fost o înghețată Betty Ice din centrul Clujului, că-i tare fain pe-acolo. Ei bine, ajungem noi în centru, luăm frumos înghețata, ne așezăm pe o băncuță, mâncăm înghețată și la sfârșitul acesteia ne propunem să “mergem un pic până mai încolo” pentru a vedea și noi ce se mai întâmplă.

Ajunși un pic mai încolo-ul acela, ce ne e dat să vedem? Zumzet mare, nebunie în jurul nostru (dar de-aia faină) și o grămadă de oameni strânși într-un loc. Da, ați ghicit! Ajunsesem în dreptul caravanei. În mintea mea era “Oh! Chestia aia de-am auzit de pe Facebook…“. Mărturisesc inițial că nu am vrut să intru, mi s-a părut prea mare nebunia și m-am gandit că mai mult decât niște simple mostre date gratuit n-are ce să fie și cum nu mă omor cu chestiile date gratuit prea rău, am vrut să îmi văd de drum. Toate astea până când văd scris pe un afiș un anunț tare interesant…

Caravana Nivea: Festival in Familie

Caravana Nivea: Festival in Familie (2)

Pot să aflu ce tip de piele am? Și, pe deasupra și gratuit? Hell to the yeah că vreau! Hai să nu fim ipocriți, cine n-ar vrea asta, mai ales în mod gratuit?! Recunosc, partea cu gratuitatea a fost un mare convenient însă, ce m-a atras pe mine a fost faptul că pot să aflu ce tip de piele am. De multă vreme mi-am dorit să aflu cu exactitate, într-un mod profesional, ce tip de piele am. Am bănuit că tenul meu este unul uscat dat find faptul că nu e prea greu de ghicit (mi se usuca una-două!), dar părerea unor experți nu poate strica niciodată, right? :D

Ei bine, fiind “vândută” de treaba asta și Radu văzându-mă vizibil interesată, mă pune în rând acolo și îmi zice că el se duce prin jur să se plimbe, eu să mă duc acolo. Ce-i drept, săracul, de ceva vreme tot încearca să mă readucă pe calea asta, știind încă de pe când nu eram împreuna că eram foarte into it, dar date fiind ultimele evenimente din viață, nu prea mi-a mai ars de treaba asta. Însă, ce pot să zic, Nivea a reușit să mă vrăjească și să imi spark the interest destul de mult încât să vreau, efectiv, să mă reîntorc la această parte a vieții mele, să spunem așa.

Ei bine și m-am pus la rând. Stând acolo la rândul acela, observ că la intrarea în cortul care era amenajat acolo, cineva împarte plăsuțe cu mostre de produse Nivea la cei ce intrau. Eu, după cum v-am zis de la început, nu fusesem oricum atrasă de partea respectivă, mă tot uitam precum o oaie căpiată unde-i partea aia cu testările, domnule! Vine o tipa foarte drăguță, mă salută cu un zâmbet larg pe buze, îî zâmbesc la rândul meu fiind chiar plăcut impresionată de întâmpinare, dat fiind că de obicei mă cam calcă pe nervi evenimentele astea pentru că persoanele care trebuie să te întâmpine și să te introducă într-ale evenimentului au o față de-aia de îți vine să pleci înainte să intri (așa că bravo, Nivea, sincere felicitări!), îmi pune în mână plăsuța cu produsele, eu mă uit la ea nedumerită, imi explică drăguț care e treaba și mă îndrumă mai departe către testări.

Fiind fericită că într-un final întelesesem și eu ce se întâmplă în jurul meu, mă pun la coada unuia dintre locurile special amenajate pentru testarea tipului de piele/ten. O dată ajunsă acolo, observ o tipă super drăguță (serios, chiar foarte ospitalieră primirea și toată lumea de-acolo!), care ia pe-acolo ceva interviuri și umblă cu ceva instrumente care mie îmi sunt total necunoscute, n-aș știi să zic cum se numesc or anything else for that matter, știu doar că they magically tell you your skin type și asta e tot ce mă interesează (!), așa că îmi aștept cuminte rândul!

Testare tip de piele/ten

Caravana Nivea: Festival in Familie (3)

Ei bine, după vreo 30 de minute de așteptat la rând, îmi vine și mie în sfârșit chemarea! :)) Mă așez drăguț, răspund la un set de întrebări, mă testează și pe mine cu aparatele acelea, aflându-mi într-un final tipul de piele și nu numai! Pe lângă tipul de piele/ten pe care îl ai, mai afli șî cât de elastică îți e pielea pe o scală de la 1-100%, pe aceeași scală aflând de asemenea și cantitatea de sebum, iar pe o scală de la 1-10 ți se mai spune de asemenea și cât de hidratată iți e pielea.

Caravana Nivea: Festival in Familie (4) - Rezultatele testului

Caravana Nivea: Festival in Familie (4) – Rezultatele testului

După toate astea, pe baza rezultatelor obținute (am aflat cu stupoare cu ocazia asta că nivelul meu de hidratare al pielii este 3!) ți se recomandă drăguț, cate un produs anume, specific rezultatelor obținute după cum spuneam, din fiecare tip de ingrijire a pielii care îți e necesar – față, mâini, corp etc. Pe loc, chiar, ți se oferă o mică demonstrație a produselor recomandate ca să vezi și tu clar, la fața locului, cu ce tip de produse ai de a face.

Ei bine, aflând toate informațiile astea, ești îndrumat să mergi să cumperi de acolo direct sau, dacă nu, înainte de a pleca, ți se dă drăguț un voucher cu o reducere de 5 lei la cumpărarea de produse Nivea de minim 35 de lei de la magazinele DM, nu înainte de a îți lua la revedere de la tine cu același zâmbet cald și larg cu care te-au primit la început!

Caravana Nivea: Festival in Familie (4) - Voucher Reducere DM

Caravana Nivea: Festival in Familie (4) – Voucher Reducere DM

Deci serios, am fost chiar surprins plăcută de ospitalitatea celor de la Nivea. Personal, consider că oamenii pe care îî pui să iți fie imagine sunt foarte importanți, ei putând să îți aducă totul sau nimic ba din contra, îți pot strica imaginea, iar mie, nu de multe ori mi s-a întâmplat ca imaginea unui produs/unei companii să îmi fie stricată doar din simplul fapt că personalul care se ocupa de relaționarea cu clienții sau potențialii clienți a lăsat foarte mult de dorit! Însă, props to Nivea, la capitolul ăsta (și nu numai, după cum ne-au demonstrat!) sunt niște profesioniști!

Pe lângă toate acestea, dat fiind că era un festival de familie, după cum bine s-a făcut înțeles, Nivea a avut grijă ca pe lângă răsfățul oferit lui mami și tati  și cei mici să fie răsfățați, astfel că, în interiorul aceluiaș cort amenajat era un colțisor unde prichindeii primeau gratuit diferite picturi pe chipurile lor dragalașe.

Caravana Nivea: Festival in Familie (6) - Pictură pe chip

Caravana Nivea: Festival in Familie (6) – Pictură pe chip

 

Ah, și pe lângă asta, evident că a existat și o mascotă cu care oricine își putea face o poză! Recunosc, mi-a trecut și mie prin cap, că deși am 25 de ani, am minte de copil, dar m-am lăsat păgubasă până la urma urmei, mai ales că era coadă mare de prichindei în față. :P

Caravana Nivea: Festival in Familie (6) - Mascota Nivea

Caravana Nivea: Festival in Familie (6) – Mascota Nivea

 

Ei bine, cu acestea fiind spuse, eu închei aici, nu înainte de a vă mai lăsa cu câteva poze de la eveniment.

Până data viitoare, vă pupa Chatte! ♥

xoxo

Share Button

Leave Comment