Si apropo de legea cu fumatul…

Multa zarva este pe tema asta si cred ca pareri sunt de toate partile. Pana la urma urmei cred ca asta a si fost toata treaba cu miscarea asta cu legea aceasta care are de a face cu fumatul. Dar asta e doar parerea mea. Nu am de gand sa intru prea mult in polemica asta pentru ca as alege sa ma leg la cap fara sa ma doara capul, ceea ce nu am de gand sa fac.

Voiam doar sa show off o chestie faina de care m-am lovit eu asa, intr-o friguroasa dimineata de martie, in acea zi speciala de cand acea lege faimoasa a intrat in…practica, sa-i zicem.

No #numazic … #Romania #IG_Romania #nosmokingallowed #thesoviet

A photo posted by Chatte Georgiana (@chatte_georgiana) on

No, si cum mergeam eu asa dimineata (v-ati prins pana acum c-am prins accent de ardeleanca? ;) ) cu capul mai mult in pamant incercand sa-mi incalzesc fata cu ajutorul gulerului de la geaca, cum ridic privirea spre un unghi mai normal de privit (nu de-alta, da’ riscam sa ma trezesc lovindu-ma de un stalp, poate…), iata ce mi se arata in cale.

M-a facut sa zambesc. Am zis ca no, n-o fi chiar atat de rau. At least some make it funny. Si a fost double the fun cand am ajuns la noul job (which I adore, btw!) si ghici care era subiectul de discutie alĀ echipei pe ziua respectiva?

I’ll give you a hint. ;)

Duhanitu nu-i slobod!

Si no, cam atata am avut de spus.

Va pup,

eterna eu, Chatte. :D

Share Button

Leave Comment