Multumesc.org sau cum sa afli daca politicianu’ tau isi face treaba ‘au ba

Nu stiu voi cum sunteti, da’ eu una is tare cu zambetul pe buze de cand am aflat de platforma asta. Pentru cine nu stie despre ce este vorba, Multumesc.org este in principiu o platforma care, scurt pe doi si fara prea multe trambite si surlite, iti spune daca deputatul ala pe care ai pus matale stampila de fiecare data cand ai fost sa votezi isi face treaba sau ba. Ca sa ii citam direct pe baieti, ar suna cam asa:

Mulțumesc.org este un proiect non-profit dezvoltat de un grup de tineri profesioniști care își propune să aducă mai multă transparență în viața politică a României, pornind de la fapte obiective și măsurabile, nu de la impresii, interese și scandal. Ca un prim pas, ne dorim să aducem vizibilitate asupra activității forului legislativ, prin a informa publicul asupra gradului de implicare a fiecărui deputat și a fiecărui partid în activitatea legislativă și prin a face mai facilă identificarea de către orice cetățean a deputatului care îl reprezintă în Camera Deputaților.

 

multumesc.org

Adica, dragii si dragile mosului, acum aveti ocazia sa verificati alesii vostri asa cum ne verificau si pe noi parintii in scoala la catalogul cu prezente. Pe cei de la Multumesc ii gasiti atat pe site-ul lor, cat si pe Facebook, unde initiatorii proiectului ne tin la curent cu ultimele noutati in ceea ce priveste aceasta initiativa demna de laudat – cel putin daca ma intrebati pe mine.

Pe langa asta, se promite ca aceeasi soarta ii asteapta si pe senatori cat de curand. Momentan, din cauza unor probleme tehnice, autorii proiectului sunt nevoiti sa intarzie procesul.

Pe mine una m-a atins la suflet aceasta platforma deoarece se pare ca cineva nu doar ca a avut ideea la care ma gandeam si eu de ceva vreme, dar a si pus-o in practica – sadly, eu n-am cunostiinte tehnice de asemenea anvergura. Asadar, personale multumiri pentru implinirea unui vis, baieti! :D

Imi da speranta ca, in sfarsit, Romanica noastra draga se indreapta catre zile mai bune. Asadar, hai sa-i punem pe reprezentatii nostrii la munca si nu doar atat – sa vedem clar, scurt si cumprinzator daca isi fac treaba. Toate acestea cu ajutorul Multumesc.org!

Cu acestea fiind spuse, la sfarsitul acestui articol tot ce pot spune e sa dati si voi de stire mai departe si hai sa punem puturosii din politica la munca. Sau, daca nu, sa ii sanctionam conform “catalogului de prezente”. :P

 

Va pup!

Cu drag,

Chatte

Share Button

Leave Comment