Romania Zambeste sau 174 Motive de a zambi

Din pacate, de abia acum reusesc sa scriu despre acest minunat proiect, desi am aflat despre el undeva la inceputul anului. Initiatorul proiectului este domnul Cristian Manta care m-a contactat cu ceva timp in urma sa imi vorbeasca despre acest minunat proiect, vazand ca eu sunt o impatimita a tot ceea ce inseamna fotografie si frumos.

Totul a inceput pe cand domnul Cristian si-a propus sa arate si o alta fata a Romaniei, una mai frumoasa, mai calda fata de cum o stiu ceilalti, care, din motive mai mult sau mai putin cunoscute asociaza de cele mai multe ori Romania cu lucruri sa spunem asa… mai putin frumoase.

Asadar, a pornit in cautarea oamenilor din Romania care iubesc zambetul, indiferent daca au un motiv sau nu si altfel a luat nastere Romania Zambeste. Pana acum Romania Zambeste a fost prezenta in Arad si Timisoara, unde sute de zambete au fost imortalizate prin lentila aparatului.

Din pacate, insa, ca in cazul oricarui proiect personal, finantele sunt cele care ne aduc cele mai mari probleme, astfel ca domnul Cristian apeleaza la noi, cei din jur, care cred ca ar putea intinde o mana de ajutor.

Informatii despre cum puteti ajuta le puteti gasi aici, iar daca vreti sa urmariti mai indeaproape ce se mai intampla cu proiectul, puteti oricand sa dati un like paginii de Facebook a proiectului Romania Zambeste si anume: 174 Motive de a Zambi.

De asemenea, sa stiti ca fiecare dintre voi puteti inscrie orasul in cadrul acestui proiect, accesand sectiunea “Orasul meu zambeste” de pe site si completand datele necesare in campurile de acolo.

Tu zambesti?

xoxo,

Chatte

Share Button

Leave Comment